torsdag 3 januari 2008

Nytt år och nya stickprojekt på G

Ett nytt år! Härligt! Undrar just vad detta år kan föra med sig för spännande upplevelser... Ett nytt år innebär att det kan vara läge för en inventering. Vad är det som ligger och skräpar i garnkorgen och vad är egentligen på G. Här kommer en första redovisning av stickprojekt på G:

1. Fluffiga halsdukar till barnen i garnet Tindra från Järbo garn. Påbörjades i mars 2006 när vi var i Idre på semester. Har blivit liggande sedan dess...

2. Sjalen Birch från Rowan nr 34. Jag stickar den i Rowan Kidsilk Night för att få det lite glittrigt. Garnet är inköpt okt 2007 men har legat i korgen tills jag påbörjade stickningen nu i mellandagarna.

3. Restgarnsprojekt där garnet Raggi från Järbo garn blir randiga raggsockar. Garnen är inköpta vid olika tillfällen. Projektet påbörjades 2 jan 2008.


4. Kofta från det franska Phildar i garnet Partner. Garn och mönster beställdes via Internet i november 2007. Koftan påbörjades i mellandagarna.


5. Koftan Patti är klar förutom knapparna... Om jag hade satt i knapparna hade hon blivit en FO2007, nu blir det troligen den första FO2008. (Det är ju jag som bestämmer det...).

Inga kommentarer: