tisdag 27 maj 2008

Galna mamman...

-Mamma, du är lite garngalen, sa yngste sonen (6 år) när jag kom hem med en ny leverans med garner från Garnkorgen.

Och vad ska man svara på det? Han har ju helt rätt! Fast han underdrev en aning... Jag är helt galen i garner. Det måste man ju vara när man beställer nya garner bara två veckor innan man ska åka till USA, där det såklart finns en massa spännande garnaffärer som ska besökas...

6 kommentarer:

Susilull sa...

Tack för besöket på min blogg!

Det är så roligt att hitta nya bloggar! Så mycket fint du gjort, jag återkommer säkert hit!

Ha det så bra!

doktoranden sa...

Hej Susilull! Kul att du har hittat till min blogg. Jag tycker att det är så spännande med alla kreativa stickerskor (och stickare) som delar med sig av vad de gör på sina bloggar.

Vi ses på nätet! :)

Nettan sa...

Åh vad härligt att åka till usa och köpa garn. Angående din kommentar om blog i mobilen då. Jag har sett innan att när man skickar ett mms så kan man välja att skicka till blog åxå men har aldrig provat innan. Men igår gjorde jag det. sen fick jag tillbaka att man kunde gå in via internet på bloggen , gick dit och där kunde man välja att det skulle hamna på min vanliga blog. Hur smidigt som helst ju om man inte har tillgång till dator just när man vill blogga lite. Hoppas att det funkar när du provar. Annars får du skriva igen .

Anonym sa...

Vad kul att åka till USA och shoppa loss bland garner. Jag är riktigt avis (jag är flygrädd, så inget USA för mig... båt tar för lång tid... och så gillar jag inte stora båtar heller :-) ).

Ibland känner jag att jag fastnar i gamla vanor när det gäler val av garn och färg, så då överlät jag til de som hittat till min logg att få hjälpa med val av pärlor. Jag kommer att använda de pärlor "som vinner".

Anonym sa...

Ps. Jag har ett gammalt tangentbord till datorn, så alla bokstäver vill inte ritigt följa med alla gånger. Ber om öveseende i förra inlägget att så många bokstäver försvann :-)

Strumpstickan sa...

Men vissa garner bara måste handlas:)